måndag, november 02, 2009

ang. vaccinationen...och veckans nya ord..

Så gick det bra för lilla A, inga biverkningar...
Hennes barnläkare i Västerås, rekommenderade att hon skulle ta den... så efter mkt vånda och 2 samtal med läkaren bestämde vi oss att i detta hus skall vi ta sprutan (sprutorna).

Den senaste veckan har hon lagt till ett nytt ord..lecka (låter som leka fast med betoning på e och ett hårt k ljud) kommer oftast i slutet av en harang..typ..: pappa bllblbliblb lecka :) så söt!
Sen vinkar hon och säger -heej till allt och alla....
Hade ju lov förra veckan och var mest bara hemma... Torsdagen for dock jag och stora tjejerna och deras mormor till naturhistoriska i Sthlm och tittade på diverse döda djur och kroppsdelar... vi han även äta och fika.. var en trevlig dag!

Lilla A passade på att visa dagis för sin pappa...De var där hela förmiddagen och lilla A for runt och lekte utan att klänga på pappa. (hemma kan han knappt gå på toa utan att hon piper..pappas lilla kråka :) ) han var så stolt och glad över vår duktiga lilla sessa :)

I lördags var vi och firade lilla A´s farmor som fyllt år.. Grattis igen!
Förut har hon varit väldigt blyg och inte velat lämna mamma el pappa..men nu...hon knallade runt och hälsade på alla ...heej...vinka och stora smilet... Charmig som tusan! :)

Nu snart dax att hämta hem den lilla busan igen..hon är på dagis och leker :)

Ha en bra dag alla...!

1 kommentar: