onsdag, februari 16, 2011

Japp det blir operation....

Lilla A var ju på undersökning i måndags och läkaren konstaterade fort att det är ganska akut läge... Så la in en begäran om reducering av halsmandlar och skrapning i näsan om ca 3 veckor! De ska även passa på att göra rent i öronen..ganska mkt vax...

3 års kontrollen..gick galant...kunde alla djur, la färgade klossar på lika färg, sjöng sånger...följde med "bvc tanten" in och vägde & mätte sig (13,8kg & 92 cm) Sååå duktig!

Det nya favorit ordet just nu är le'goo (varsågod) Så söt när hon delar ut grejjer till oss och stolt säger varsågod, på sitt sätt... Imorse var hon och pappa A på barnmottagningen och lämnade blod (blev för lite sist pga doktorns slarvat i sin beställning!grrr) så nu bara vänta igen och hoppas de blir bra resultat.
och nu är de på terminens första bad...förväntar mig att det går toppen det oxå! Hon har blivit så modig och framåt! I lördags var vi på en liten DS- familje träff hos Ylva i Västerås... Lilla A tyckte det var lite livat och mkt folk..men hon gick runt och där det var lugnt stannade hon lekte lite...kom det för många barn lämnade hon rummet....men blev inte ledsen som hon brukade bli förut :)
Alla skulle äta pizza/kebab och det blev sittning vid långbord... Lilla A brukar inte ens vilja sitta med hemma vid kalas... men nu satte hon sig på en egen stol, tog en tallrik och gaffel...ville ha pizza! Hon fick en bit som hon petade runt på tallriken! Premiär! :) Men sen säckade hon ihop en aning..och satt i mitt knä så vi for hem lite tidigare...men var kul att träffa alla en stund iaf!

Nätterna har fortsatt vara kaotiska...Lilla A hostar & snörvlar och inatt varit vaken mer eller mindre från kl 3. Så pappa A har försökta pyssla om och lugna henne... Medans jag tagit Lillasyster N, som är helt genom förkyld...snorar och hostar och sover dåligt :(
men men efter regn kommer sol...

Ska försöka röja undan lite här medans Lillasyster N sover och innan Lilla A kommer hem igen...

1 kommentar:

  1. Gud va bra att det blir operation!!! Slut på alla jobbiga nätter!!

    Tack för i lördags! Kram ylva

    SvaraRadera