tisdag, juni 30, 2009

Sommar! :)

...jaha..vad händer här då...... vart ska vi börja.....
Lilla As framsteg senaste veckan.... Hon går !! med lära-gå-vagnen :) I början var det läskigt och vi fick hålla emot vagnen lite och fånga henne när hon släppte... men nu går hon runt och skrattar! Så stolt över sig själv :) Ytterligare en kindtand har spruckit igenom ... Hon kallar sig själv Ade (eller ngt liknande) speciellt om det är något hon vill! eller inte vill göra. Har börjat använda skeden ordentligt och äter sina kakor själv :)

Annars tillbringar vi dagarna ute på baksidan...lilla A har en liten plask pool där ...så mkt annat finns inte att göra i värmen... Fast just nu är vi inne..svalt och skönt. Teletubbies på tv'n så lillan glad. (fast det är ju hon nästan jämt ändå, men extra nöjd nu då)
Jag har ju fm hemma och jobbar em..så vi möts i dörren kl 13 idag..min man o jag...

De två mellan A är på lång semester med deras pappa...så de blir borta ett tag... :( Men vi han fira 9åringen ordentligt innan de åkte.. Hon fyllde i torsdags och hon fick de efterlängtade innlines'en... lärde sig direkt! Hade en mysig eftermiddag/kväll med fika o grillat o fika igen :)

Börjar även få iordning lilla A's hörna i köket....

lite små pyssel kvar som att hänga de röda hyllorna och tavlorna (i överkant) tillrätta. Myshörnan är flyttad från detta hörn, till det bortanför den röda hästen.

Näe gott folk, nu är det dax för ett ryck.... Lilla A behöver tvätta håret efter morgonens rond i sanddlådan..sen lunch, middagsvila för lilla A och dusch och skift byte för mig...

Sköt om er!

1 kommentar: