torsdag, augusti 27, 2009

Nya tecken, vaccination & en bruten handled...

Ja..så kan vi lite fort sammanställa denna veckan....(se rubriken)

Lilla A gör nu tecken (på sitt sätt) för: fågel, äta, bada.
Gör rätt rörelser i hela "klappa lilla magen" sången.
(klappa lilla magen magen magen...kinden med...näsan kan man ta..munnen spelar bra..)
I måndags fick hon sin spruta (4e vaccinationen) och var på 1½ års kontroll. BVC damen vet ju inte riktigt vad hon skall kolla upp om lilla A kan.. (hennes 1a ds-barn) men hon intervjuade oss lite och lilla A fick stojja runt, så var alla nöjda... Hon tycker vår lilla är underbar och ssååå duktig!
Lilla A väger ca 11,1 kg och mäter 82 cm på höjden :) Finns ju en special tillväxtkurva för ds-barn..men där trillar hon av kanten så vi går fortfarande efter den "vanliga" där ligger hon på medel och strax under...bara huvudet som är mindre...men bra på ds-kurvan...
(ursäkta att det blev lite rörigt nu...)

Mellan systern har det dessvärre inte gått så bra för denna måndag... ramlat i skolan och efter ca 8 timmar på akuten konstaterades att handleden var av! aj :( men den låg i rätt läge så bara gips som åtgärd... och den lilla blonda söta mellan A biter ihop och kämpar på.

Imorgon fredag jobbar jag sista dagen på detta blårutiga företag.. känns både kul och lite sorgligt.. men men..allt har sin mening och tanken med detta är väll att det dax för mig att gå vidare i livet... gäller bara att komma på vad jag ska gå vidare till.... men första tiden ska jag bara vara mamma o fru.. och det är ju ett heltids jobb bara det :)

Ha en trevlig kväll!!

1 kommentar:

  1. Aj då, det lät ju inte skönt!

    Felix har oxå mindre huvud än andra 3 åringar, han väger ca 14-15 och är ca 90 lång, har
    äntligen dragit iväg liiiiiiiiite på längden :)

    Lycka till med jobbsök!

    SvaraRadera