tisdag, mars 15, 2011

Man ska inte ropa hej....

Mannen och jag satt vid frukosten (vår första gemensamma på en vecka <3 ) och längtade till helgen, då förutspådde vi att alla skulle vara friska och krya och vi själva utvilade och trevliga igen.... =mys!
Han tog en tugga av mackan och...*pang* där rök det en tand!! oohhhh! Lyckades få en akut tid så är där och fixar det nu...
Men annars så...de fick komma hem igår...och lilla A både åt mat och drack välling ! Ville inte gå och sova i vanlig tid utan höll oss trötta föräldrar uppe , men det var en fröjd att se henne pigg och glad igen!



Sen sov hon gott nästan hela natten, vaknade till när det var alvedon dax, men sen sov hon snusandes gott resten av natta! Drack välling imorse, lunch som vanligt...det enda som inte går är dricka... skriker när vi närmar oss eller ens bara erbjuder lite....men hon e ju kinkig på det i vanliga fall oxå, så vi får truga några dagar tilll..

Lillasyster N bubblar och pratar mest hela tiden... Dä dä...tittattitta..Ä Ä Snurrar runt på mage och blir arg kommer inte tillbaka riktigt..sitter bra men inte helt stadigt ännu...blivit stadigare på benen så vill gärna stå upp... Maten går det bättre och bättre med, även om vi fortfarande är på smakportions nivå....

Lössen då...?...jo de är nog väck vågar jag hoppas på... Ska kolla mellan A idag igen...men storasyster A har bara gnetter kvar, som skall kammas bort sakta men säkert!

Så som sagt längtar till helgen...då ska ALLA vara friska o krya så vi kan mysa! 
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar