måndag, juli 06, 2009

...Lilla A mot nya höjder....

Äntligen ny frilla :) I fredags eftermiddag var jag och slingade och klippte håret, det var verkligen på tiden! Så skönt! Sen blev det taco middag :)

I lördags gick vi ner på stan handlade lite, sen hem och åt, och sen tog vi bilen till Ica och handlade lite till :)
På eftermiddagen lyckades lilla A med något stort....hon klättrade upp för nästan hela trappen själv! Så duktig...hon kröp inte på knä, utan klev med foten och upp på raka ben...men på tionde steget vart det läskigt så jag fick rycka in och bära resten av vägen. Vi har ju köpt grindar för ett tag sedan men inte "haft tid" att sätta upp dem.... resonerat att hon tar sig ju inte upp så långt, men en dag sitter hon väll där uppe när vi minst anar det...och ja nu har den dagen kommit, så igår fick vi sätta käppar i hjulet för den lillas klättring....

Fanns ju dock inget att fästa i på ena sidan där det bara är en "spalje"...så en regel med spännband blev lösningen. Inte så snyggt men det funkar!

Har numera även en trägrind där uppe, så vi kan vara där utan att stänga in oss i ngt rum...


Denna regniga måndag spenderar nog lilla A och jag hemma städandes och fixandes. Hade ju varit trevligt med lite sol idag då jag arbetar hästpass resten av veckan.. men men...skönt för den lilla med lite svalka. Mannen jobbar hela dagen och stora tjejerna fortfarande på resande fot.... jo just ja... lilla A har fortsatt sina klätterövningar idag...kom upp på soffan 99% själv...slängde upp benet och drog sig upp.. :) (jag höll en hjälpande hand på rumpan så hon inte skulle tippa ner) Annars har hon pysslat om sin docka nästan hela morgonen... matat den med sked "mmm..." och pussat och kramat den massor :)

Trevlig måndag!!

1 kommentar:

  1. Åh va duktig hon är :) Ja saker händer när man minst anar det!

    Trevlig vecka! Kram ylva

    SvaraRadera