måndag, juli 27, 2009

veckan som gått har det varit fullt upp...

Lördagen började med fint väder :) och trevligt besök från Stallarholmen. Så det blev fika, promenad, glass & lek, sen grill middag och jordgubbar & glass... en mkt trevlig dag o sällskap!

Söndag hemma lugn seg dag..

Måndag SHOPPING på Marieberg i Örebro. Tjejerna fick en mobiltelefon att dela på...de är egentligen för små men men..nu blev det så och de sååå stolta!

Tisdag & Onsdag hemma dagar, tjejerna lek med granntjejen hela dagarna.. mannen min har gjort klart övervåningen (målat tak, väggar och satt upp golv & tak lister)så duktig! o skönt att det kalart!

Torsdag GRATTIS svärfar!! Blev en tur till lilla A´s farfar för att gratta honom. Blev fika och lunch sen hem igen... Tack för allt tjejerna fick oxå i efterskott/förskott/bara för att osv....

Fredag åkte vi till mammas (egentligen hennes mans) stuga... så vackert!

en slussvaktar stuga...med slussen utanför..
den fina toaletten....
Tjejerna flög med drakar och lilla A kröp omkring. Lunch , fika sedan hem för oss... stora tjejerna stannade kvar för en natt på landet :) länge sedan de var själva hos mormor så passade på att umgås lite extra nu.

Lördagen blev det stor handla på ica och hyra film. God mat (bak potatis & oxfile´) och soffmys med mannen min... :)

Söndag...varit hemma..tvättat, slappat, promenerat o bara haft det bra...min mor kom förbi en snabbis och lämnade tjejernas grejer...de har farit vidare till deras pappa. Men snart är det fredag igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar