torsdag, mars 12, 2009

Dagis

Har varit på studiebesök... på dagis! Tänk att lilla A ska börja på dagis.. gulp.. (sväljer ljudligt)

Hon blev emottagen av sin fröken M och en annan liten prins E :) Det var full fart på alla barnen och några var nyfikna på vilka vi var. Hon blev lite ledsen när det vart för stojjigt (gillar inte höga, plötsliga ljud) men i det stora hela gick det bra.
De hade babblarna som hon har hemma och när stora A började sjunga babblarna sången(..trampa, stampa, snurra o gunga..tralllaaa...) höll E på att svimma såg det ut som.. Kan den killen babblarna.. wow.. :) lilla A fick sitta på golvet och rulla boll en stund med 2 större barn, hon sa inte något men tittade på dem och såg nöjd ut. Vi stannade ca 1 timma och satt och pratade med fröknarna M & M. Min man, som själv arbetar inom barnomsorgen, grillade dem och hade massor med bra frågor. Men det kändes som de vara att lita på och har ett bra arbets sätt. Såg ju hur bra E verkade tycka om dem. han hade en egen bok, och en tecken bok som vi fick titta i.
Inte världens modernaste lokaler, liten utegård.. men är det de som skall kunna vara bäst stöd för lilla A under hennes dagis tid, så är det ingen tvekan om att hon skall få börja här till hösten. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar